eur:
393.91
usd:
364.82
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Tíz érmet vár a kapitány a debreceni Eb-n

Gyurta Dániel a lehető legtöbbet szeretné elérni a hétfőn kezdődő debreceni úszó Európa-bajnokságon, de a fő célja a londoni olimpia. A Jövő SC kétszeres világbajnok úszója az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában kiemelte, ha a következő két hónapban is olyan keményen készülnek, mint eddig, akkor jó eredményt érhet el az ötkarikás játékokon.

Gyurta Dániel jelezte, hogy kemény edzések után vág neki a kontinenstornának, de most Debrecenben is a dobogóra szeretne állni 200 mellen.

Cseh Lászlóra nagy terhelés vár, összesen hét számban indul. A Kőbánya SC versenyzője szerint jó eredményeket vár, csúcsformát azonban nem. Arról is beszélt, hogy az elmúlt időszakban a leendő taktikával is sokat foglalkoztak.

Turi György, a Kőbánya SC mesteredzője, Cseh László trénere jelezte, hogy a debreceni Eb után csak egy nap pihenő lesz. Korábban futtából teljesítendő eseménynek tervezték az idei kontinenstornát, később dőlt el, hogy Debrecen lesz a helyszíne.

Kiss László szövetségi kapitány azt mondta, hogy 10 érmet vár. Megjegyezte, hogy a magyar helyszíneken mindig sikeres volt a válogatott, és most is fontos cél a közönség igényeinek kielégítése.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×