eur:
394.23
usd:
370.28
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Túl van a műtéten Abidal

Májátültetést hajtottak végre kedden Eric Abidalon, a Barcelona francia labdarúgóján. Közben klubjának több mint 70 ezer szimpatizánsa a Getafe elleni bajnoki mérkőzésen a beteg játékost éltette.

Andoni Zubizarreta, a katalán csapat sportigazgatója elmondta: Abidalt a találkozó ideje alatt műtötték meg. A Camp Nouban 76 041 szurkoló a válogatott futballistát éljenezte, többen transzparenseket feszítettek ki. Az igazi taps - utalva Abidal mezszámára - a 22. percben kezdődött.

A 32 éves Abidalnak tavaly tumort távolítottak el a májából, majd néhány hónappal később már pályára lépett a Manchester United ellen megnyert Bajnokok Ligája-döntőben. Később kiderült, transzplantációra van szükség. A donor a játékos unokatestvére, Gerard volt.

A Barcelona a kedd esti összecsapást 4-0-ra nyerte. Pep Guardiola vezetőedző a győzelmet Abidalnak és unokatestvérének ajánlotta.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×