eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Rátgéber az All Star-gálán mutatkozik be

A szurkolói szavazatok alapján kialakult a légiósok kerete a vasárnapi All Star-kosárlabdagálára.

A külföldiek kezdőötösének névsorára vasárnap éjfélig lehetett voksolni az interneten, és több mint 7500 drukker adta le szavazatát. A keret többi tagját a légiósok edzőjének felkért Bencze Tamás nevezi meg egy-két napon belül.

A légiósok kezdőötöse: Lorenzo Williams (Atomerőmű SE), Jibril Hodges (Jászberényi KSE), Damian Hollis (Albacomp Fehérvár), Rashad Bell (Körmend), Darian Townes (Körmend)

A nemrég kinevezett Rátgéber László az idehaza szereplő kosarasokból állította össze a válogatottat.

A magyar válogatott kerete: Wittmann Krisztián (Kecskeméti KSE), Simon László (Falco), Vojvoda Dávid (Atomerőmű SE), Molnár András (Soproni KC), Ferencz Csaba (Körmend), Heindlein Roland (Albacomp Fehérvár), Gáspár Dávid (ZTE KK), Kovács Péter (Pécsi VSK), Keller Ákos (Albacomp Fehérvár), Morgen Ferdinánd (Atomerőmű SE), Szabó Zsolt (Falco), Tóth Ádám (Atomerőmű SE), Tóth Gergely (ZTE KK), Csorvási Milán (Kecskeméti KSE), Szabó Miklós (Debrecen)

A gálát vasárnap a Körcsarnokban rendezik. Délelőtt a korosztályos csapatok játszanak, illetve edzeni lehet a válogatott tagjaival. A délutáni programban kerekesszékes és integrált kosárlabda, a női válogatott és az idegenlégiósok meccse, zsákoló- és 3 pontos dobóverseny szerepel, majd ezt követi a férfi együttes és a légiósok összecsapása.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×