eur:
387.45
usd:
356.48
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Lépésben is könnyedén nyert a Madrid

Bár egyáltalán nem játszott jól a Real Madrid, könnyedén nyert a Granada ellen a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A Bernabéuban a döntő pillanat Sergio Ramos még a szünet előtt fejelt gólja volt. Azzal lett 2-1, a második félidőben a vendégek már nem voltak veszélyesek. A vége 5-1 lett.

Karim Benzema továbbra is nagyszerű formában van, immár megelőzte Zinedine Zidane-t a Madrid mezében szerzett gólok számát tekintve. Õ a legjobb francia. A gólját viszont három perccel később Mikel Rico kiegyenlítette (22. perc).

Sergio Ramos a 34. percben újra a fehéreknek szerzett vezetést, s erre már nem akadt válasza az ötezer (!) vendégszurkoló által támogatott piros-fehér-kékeknek. Gonzalo Higuaín (47. perc), majd Benzema (50. perc) újabb gólja után az utolsó szó a 21. bajnoki góljánál tartó Cristiano Ronaldóé volt.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 19:54
×
×
×
×