eur:
389.68
usd:
363.57
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A meccs utolsó lövése győzte le a Manchester Cityt

Elbukott a Manchester City is az angol labdarúgó-bajnokság óévi-újévi fordulójában - Roberto Mancini együttese az idény során először nem tudta megnyerni egymást követő két bajnoki mérkőzését. A karácsonyi, illetve a mostani fordulóban egyébként egyetlen csapat sem tudta megnyerni mindkét mérkőzését.

A City nagy esélyrt szalasztott el nem tudott ismét pontelőnyhöz jutni a Uniteddel szemben - noha így is vezeti a tabellát. Ugyanakkor mutatja a Man City formahanyatlását, hogy a csapat november 5. óta nem tud idegenbeli bajnokit nyerni.

Roberto Mancini ezúttal nem küldte pályára Mario Balotellit, s csak csereként szállt be Sergio Agüero és David Silva is. A mérkőzés a hosszabbításban dőlt el, a csereként néhány perccel korábban beállt, koreai Dzsi Dong Von lőtte.

Martin O'Neill, a Sunderland nemrégiben kinevezett menedzsere öt mérkőzéséből hármat megnyert a Fekete Macskákkal. Vitathatatlan, hogy a mostanival segített a legtöbbet rtégi jó cimboráján, Sir Alex Fergusonon, akinek Manchester Unitedje a City első számú riválisa.

19. forduló
Sunderland-Manchester City 1-0
West Brom-Everton 0-1


Az élcsoport: 1. Manchester City 45, 2. Manchester United 45, 3. Tottenham 39 (18 mérkőzés), 4. Arsenal 36, 5. Chelsea 34, 6. Liverpool 34.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×