eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Súlyos Gera sérülése

Az első orvosi vizsgálat után biztossá vált, hogy a közeljövőben nem számíthat Gera Zoltánra az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Albion.

A magyar válogatott csapatkapitánya, aki bokasérüléséből a közelmúltban épült fel, szombaton, a Tottenhammel szemben 3-1-re elveszített bajnoki mérkőzésen szenvedett térdsérülést. A birminghami klub hivatalos honlapján hétfőn megjelent közlemény szerint további vizsgálatokra lesz szükség ahhoz, hogy kiderüljön, mennyi időt vesz igénybe a 32 éves futballista felépülése.

"Zoltán visszatérése óta nagyon jól teljesített, játékával igazolta, hogy szükségünk van rá - nyilatkozta Roy Hodgson, a WBA vezetőedzője. - Egyelőre nem tudjuk, hogy mennyit kell kihagynia, de a közeljövőben nem számíthatunk rá, ez pedig óriási hátrány számunkra az edzések és a mérkőzések szempontjából egyaránt."

A West Brom 13 forduló alatt 14 pontot szerzett, ezzel 14. a Premier League tabelláján.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×