eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

95 százalék, hogy Beckham Párizsba szerződik

Francia lapok szerint 95 százalék az esély arra, hogy David Beckham januártól a Paris Saint-Germain csapatában futballozik majd.

Az angol válogatott korábbi játékosának november végén lejár a szerződése az Egyesült Államokban, a Los Angeles Galaxy együttesénél. Szinte biztos, hogy nem fogja azt meghosszabbítani.

Miután továbbra is futballozni akar, két valós lehetőség áll előtte. Vagy visszatér Angliába, vagy pedig elfogadja a PSG ajánlatát. Londonban a Tottenham várná (noha Harry Redknapp maga is azt mondja, nehezen tudná Beckhamet beilleszteni a csapatba), s talán a West Ham United is, amellyel tavaly januárban tréningezett. A "kalapácsosoknak" azonban aligha sikerül versenyezni a katari tulajdonú PSG ajánlatával.

Francia lapértesülések szerint a megállapodás 95 százalékban megköttetett. A 18 hónapos szerződésért a futballista 8 millió eurót kapna. A PSG már ingatlanokat is ajánlott a családnak, Beckham (vagy a felesége, Victoria) választhat egy belvárosi otthon, vagy egy Párizstól 30 kilométernyire, Yvelines-ben lévő kastély között.

A PSG 2008 nyarán 10,7 millió eurós nyereséggel zárta az átigazolási időszakot, 2009-ben 9,2 milliós, tavaly 2 millió eurós, elhanyagolható veszteséggel. A 2011-es nyáron minden más klubnál többet költött el új, arab tulajdonosainak köszönhetően az egyesület: az átigazolási szezon vesztesége 83,3 millió euró volt.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×