eur:
389.45
usd:
363.09
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Három góllal nyert a Real Madrid és a Barcelona is

A Real Madrid és a Barcelona is három góllal nyert soros bajnokiján. Két argentin gólpárbajt vívott: Gonzalo Higuaín három, Lionel Messi két gólt szerzett.

A királyi klub 4-1-re nyert a remek rajtot vett, de aztán kicsit megtorpant Betis ellen. A spanyol lapok kinyomozták, hogy José Mourinho nem most meccselt először a spanyol liga újonca ellen, hanem a Bajnokok ligájában, a Chelsea-vel, még 2005 őszén. Akkor a Betis nyert egyszer - most nagyon messze állt ettől.

Gonzalo Higuaín, azaz Pipita két héten belül harmadszor szerzett mesterhármast (a legutóbbi bajnokin, s a chileiek elleni vb-selejtezőn is háromszor talált a kapuba), a negyedik gólt Kaká lőtte.

A Barcelonának eleve könnyebb feladat jutott a kiesőjelölt Racing ellen. A katalánok biztosan nyertek, Lionel Messi két és Xavi Hernandez egy góljával.

Mallorca-Valencia 1-1
Getafe-Villarreal 0-0
Real Madrid-Betis 4-1
Barcelona-Racing 3-0

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×