eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Gólzáporos meccsel kezdődött az NB I

A Debrecen 5-2-re verte a Vasast a labdarúgó NB I új idényének nyitómeccsén. Adamo Coulibaly mesterhármast szerzett.

Az új szerzeményei nélkül, de három csatárral felálló DVSC az első félidőben szétzilálta a Vasas védelmét. A 3-0-s félidei eredmény a Vasasra nézve volt hízelgő, hiszen az angyalföldi védők kapitális hibákat követtek el, a hajdúságiak pedig számos helyzetet puskáztak el a gólok mellett.

Gyors gólváltással kezdődött a második játékrész, majd meglepetésre közelebb zárkózott a Vasas, de amikor a debreceniek az ötödik találatot is megszerezték, az angyalföldiek lélekben feladták a küzdelmet. Kondás Elemér újoncot is avatott: a 66. percben azt a Ferenczi Jánost küldte pályára Rezes helyett, aki nyáron került fel az NB II-es fiókcsapatból. Ezt követően a 39-szeres észt válogatott Zahovaiko is bemutatkozott a magyar bajnokságban.

Az 1. forduló további programja:

szombat:
Diósgyőr-ZTE FC 17:30 ó
Pécs-Haladás 19
Újpest-Pápa 20
vasárnap:
Honvéd-Győr 16 ó
Kaposvár-Ferencváros 18
Paks-Kecskemét 19

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×