eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Erdei: Több van bennem, és ezt ki is akarom hozni - videó

Nem akart a jövővel foglalkozni Erdei Zsolt a Byron Mitchell elleni győzelem után. A félnehézsúlyú bokszoló technikai KO-val verte amerikai riválisát, így jó esélye van arra, hogy következő alkalommal már világbajnoki címért lépjen a szorítóba.

"Nagyon örülök a győzelmemnek, és annak, hogy meglett a húszhetes felkészülésnek, a kemény munkának az eredménye" - kezdte meccs utáni értékelését Erdei Zsolt.

"Az első menetben elég sokat ütöttem, aztán próbáltam taktikus lenni. Reméltem, hogy rámenősebben fogok bokszolni, mint máskor, és jobban elszabadítom a jobb kezemet is, ezért már az első menetben belementem egy adok-kapokba is. A negyedik és ötödik menetre nyugodtam meg igazán, illetve, amikor elkezdtem sikeresen bevinni a balegyeneseket. Éreztem, hogy van bennem egy feszültség, amelynek ki kellett jönnie, és ez a hatodik menetben ki is pattant, akkor sikerült először kiütnöm" - mondta a 37 éves magyar bokszoló.

Az amatőrök között is világbajnok Erdei Zsolt riválisáról elmondta, hogy nagyon jól bírta az ütéseket, de tudta, hogy "kemény fickó", így felkészült rá.

"Arra álltam rá, hogy tíz menetet bokszolok, és ha adódik alkalom a kiütésre, az csak plusz hab a tortán. Szerencsére jutott hab a tortára. Ez a mérkőzés még nagyon bennem van, és most nem is akarok a jövővel foglalkozni. Ráadásul nagypofával kihívogatni nem az én stílusom, ezt intézik majd a promóterek és menedzserek, ez nem az én dolgom. Úgy érzem még, bőven több van bennem, és ezt ki is akarom hozni. Régóta vagyok távol az otthontól, családomtól, így már nagyon várom, hogy hazaérjek és megöleljem őket, most már ez jár a fejemben. Szeretném ezúton is megköszönni a magyaroknak, hogy a helyszínen ilyen szép számban drukkoltak nekem, és azoknak is, akik fennmaradtak a televízió képernyője előtt - nyilatkozta Erdei Zsolt.

A Nemzeti Sport utánanézett, hogy ki lehet a magyar bokszoló következő ellenfele. A lekötött, illetve a szerződés szerint kötelezőnek tűnő meccsek miatt pillanatnyilag Bernard Hopkins és Chad Dawson elérhetetlen, azt pedig nem tudni, Jean Pascal mikor tér vissza Hopkins elleni vereségét követően, így marad a három világbajnok, Tavoris Cloud (IBF), Bejbut Sumenov (WBA) és Nathan Cleverly (WBO). Közülük előbbi kettő már beszélt korábban egy Erdei elleni mérkőzésről, sőt, Clouddal egyeztetések is voltak, így aztán nem lenne meglepő, ha valamelyikükre esne a választás.

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×