eur:
389.69
usd:
363.8
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Ronaldo visszatér a Corinthiansba, sőt, játszik a brazil válogatottban is

Ronaldo, azaz a Fenomén nem sokáig bírta ki futball nélkül. A hétvégén Andres Sanchez, a Corinthians elnöke bejelentette, a világbajnokságok történetének legjobb góllövője visszatér csapatához. Sőt, még a brazil válogatottban is játszik majd.

Igaz, a kettő között azért van némi különbség. A válogatottba már csak búcsúzni tér vissza, június 7-én, a román válogatott elleni találkozón. (A brazilok előtte, június 4-én a hollandok ellen is pályára lépnek, a két mérkőzés felkészülésüket is szolgálja a nyári, argentínai Copa Américára.)

A Corinthiansban ellenben rendszeresen játszani fog. Először az Alvinegro elleni barátságos mérkőzésen, de aztán a tervek szerint a bajnoki találkozókon is. A Fenomén egyébként 1976 szeptemberében született, 35. évében jár. A Corinthiansban februári visszavonulásáig 69 tétmérkőzésen 35 gólt szerzett.

A brazil keret a két felkészülési mérkőzésre
Kapusok: Julio Cesar (Inter), Victor (Gremio), Jefferson (Botafogo), Fabio (Cruzeiro)

Védők: Daniel Alves (Barcelona), Maicon (Inter), Thiago Silva (Milan), David Luiz (Chelsea), Lucio (Inter), Luisão (Benfica), Andre Santos (Fenerbahce), Adriano (Barcelona)

Középpályások: Lucas Leiva (Liverpool), Ramires (Chelsea), Sandro (Tottenham), Elano (Santos), Thiago Neves (Flamengo), Henrique (Cruzeiro), Jadson (Sahtar Donyeck), Elias (Atletico Madrid), Anderson (Manchester United), Lucas (São Paulo)

Csatárok: Robinho (Milan), Neymar (Santos), Leandro Damião (Internacional), Nilmar (Villarreal), Fred (Fluminense)
(Eredetileg Pato is tagja volt a keretnek, de az AC Milan vasárnapi bajnoki mérkőzésén vállsérülést szenvedett.)

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×