eur:
400.41
usd:
366.22
bux:
73833.8
2024. október 10. csütörtök Gedeon

Szoros meccsben bízik a Loki trénere

Szerda este ötödik Európa Liga-mérkőzését játssza a magyar bajnok Debrecen labdarúgócsapata, az ukrán Metaliszt Harkiv otthonában. Herczeg András klubmenedzser az InfoRádiónak arról beszélt, hogy a vártnál jobb időjárás fogadta a csapatot. Hozzátette: szoros meccset játszanának Ukrajnában.

Alaposan kiértékelte a szeptemberi, 5-0-s vereséggel zárult mérkőzést a Debrecen labdarúgó-csapatának szakmai stábja a Metaliszt Harkiv elleni szerdai találkozó előtt, és Herczeg András reméli, hogy ezúttal nem követik el ugyanazokat a hibákat. A Loki klubmenedzsere emlékeztetett, hogy az első játékrészben, Kabát Péter kiállításáig kiegyenlített volt az ukránok elleni hazai meccs is, és bízik benne, hogy a pozitívumokat tudják erősíteni.

Herczeg András reméli, hogy szoros meccsen játszanak a brazilokkal megerősített ukrán alakulat ellen. Harkivban is havazatott, ezért a magyar bajnok nem tudott a stadionban edzeni, de a tréner szerint nincs hideg.

A magyar alakulat 19 játékossal vágott neki a közel 5000 kilométeres túrának, és a védelemben bevethető lesz a korábban sérüléssel bajlódó Dejan Simac, valamint Komlósi Ádám is, de Farkas Balázs továbbra is sérült.

Az ukránoknak fontos a három pont megszerzése, győzelmük  - és a Sampdoriának az Eindhoven elleni pontvesztése - esetén továbbjutnának. A meccs este 7 órakor kezdődik.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.10. csütörtök, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×