eur:
389.21
usd:
362.53
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Jakabos Zsuzsanna aranyérmes 400 m vegyesen is

Jakabos Zsuzsanna 4:29.78 perces eredménnyel aranyérmet szerzett 400 m vegyesen az eindhoveni rövidpályás úszó Európa-bajnokság zárónapján. Verrasztó Evelyn 1:54.39 perces idővel bronzérmet szerzett 200 m gyorson, Mutina Ágnes negyedik lett ugyanebben a számban.

A korábban 200 m pillangón is első, 21 éves pécsi sportoló a második legjobb idővel került a fináléba, ahol az első szám, a pillangó után a második helyen fordult. Háton aztán feljött az élre, majd a mellúszást követően harmadikként vágott neki a záró 100 m-nek, ahol remekül hajrázott, és végül elsőként csapott a célba. Ez volt a magyar küldöttség hatodik aranya Eindhovenben.

A 200 méteres gyorsúszásban a korábban 200, majd 100 m vegyesen diadalmaskodott Verrasztó sokáig a középmezőnyben haladt, az utolsó 50 m-en azonban remekül hajrázott, s a holland Femke Heemskerk, valamint a német Silke Lippok mögött sikerült érmet érően a célba csapnia. Mögötte Mutina 1:54.74 perc alatt teljesítette a távot.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×