eur:
389.53
usd:
361.86
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Beckham megúszta a büntetést a botránya után - videó

Nem bünteti meg klubja, a Los Angeles Galaxy David Beckhamet amiatt, hogy összeszólalkozott egy drukkerrel. A szurkoló a botrányokat kérte számon a sztárfocistán.

Nem elég, hogy a Galaxy kikapott a New Yorktól a legutóbbi fordulóban, David Beckham is összebalhézott egy szurkolóval a lefújás után. Az angol középpályás az öltöző felé tartott, amikor egy csalódott drukker azt kiabálta felé, hogy ne keveredjen újabb kalandokba prostituáltakkal.

Ezt hallva a focista visszafordult, odament a szurkolóhoz, és kiabálni kezdett vele. "Meg akarod ismételni, amit mondtál? Mondd a szemembe!" - mondta Beckham, majd az öltözőbe vonult. Klubja nem büntette meg a középpályás a vita miatt.


Az elmúlt hetekben több örömlány is azzal állt a sajtó elé, hogy lefeküdt az angol sztárral. Beckham tagadta a pletykákat, és 25 millió dolláros kártérítési keresetet nyújtott be a bíróságon. A focista jogi képviselői már a megjelenés előtt figyelmeztették az In Touch amerikai pletykalapot, hogy a boszniai prostituált, Irma Nici sztorija puszta kitaláció, és a közlésnek súlyos jogi következményei lesznek, ám a magazin ennek ellenére lehozta a történetet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 18:02
×
×
×
×