eur:
392.21
usd:
366.8
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Megőrzi-e veretlenségét Overdose?

Overdose tulajdonosa, Mikóczy Zoltán lovával szerdán indul Németországba a vasárnapi Group 2-es Goldene Peitschére.

A versenyló kedden még ment egy kényelmes élénk galoppot, de amennyiben úgy ítélik meg pénteken vagy szombaton, hogy nem mutatja a formáját, még vasárnap is töröltethetik a versenyből. Ennek csekély az esélye, de veretlenségét nem teszik úgy kockára, hogy esélye se legyen megtartani. Ha starthoz áll, a világ egyik legjobb lovasa, az utóbbi hónapokban kimagasló formában versenyző Christophe Soumillon fogja lovagolni.

Overdose már az augusztus 15-i versenye másnapján megkapta az első lábaira az új versenypatkókat, amik a

korábbi kímélőbb patkóinál valamivel keskenyebbek. Hátsó lábaira  délután kap újakat, de mivel azokon korábban soha nem jelentkezett a patkolást követő érzékenység, így ezzel most sem számolnak.

A 140. Goldene Peitschére egy kisebb ménest neveztek. Mivel a verseny pénzdíját a korábbi 65-ről 70 ezer euróra emelték, illetve immáron nem csak az első négy, hanem az első hat helyezett részesül díjazásban, így várhatóan nagyobb mezőny fog indulni, mint az elmúlt években - közölte a PannoniaOverdose.hu

Két éve Overdose sokakat elriasztott, és csak hatan álltak starthoz, tavaly pedig nyolcan. Idén 34 lovat neveztek, közülük nyolcat már korábban, tízet pedig hétfőn töröltek, így jelenleg 16 ló maradt állva. Mikóczy Zoltán szerint az indulók száma a szerdai lovasítás során még minden bizonnyal szűkülni fog, ő 10-12 indulóra számít.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×