eur:
389.69
usd:
363.3
bux:
68091.79
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Javier Clemente a kameruni kapitány

Javier Clemente lett a kameruni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A spanyol szakember a hivatalos bejelentés szerint legkésőbb szeptember 28-ig írja alá szerződését, az afrikai ország szövetsége azonban kedden már kész tényként tálalta, hogy két évre szóló megállapodást kötöttek.

Az ibériai szakvezető legfőbb segítője a korábbi sokszoros kameruni válogatott Francois Oman-Biyik lesz.

A 60 éves Clemente, aki legutóbb a spanyol élvonalból kiesett Real Valladolid vezetőedzője volt, harmadszor vállal szövetségi kapitányi szerepet: a spanyol futballarmadát 1992 és 1998, a szerb nemzeti együttest pedig 2006 és 2007 között irányította.

Elődjének, a francia Paul de Guennek azt követően kellett távoznia a "szelídíthetetlen oroszlánok" kispadjáról, hogy a kameruni válogatott a dél-afrikai világbajnokságon nem jutott tovább a csoportselejtezőből.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×