eur:
390.17
usd:
365.49
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

A Manchester United éri a legtöbbet

Továbbra is a Manchester United a világ legértékesebb labdarúgóklubja a Forbes magazin kimutatása szerint.

A gazdasági magazin becslése alapján a Manchester United értéke 1,835 milliárd dollár, az egyesület két százalékot veszített értékéből az elmúlt egy év során.

A lista második helyén a Real Madrid (1.323 milliárd), a harmadikon az Arsenal (1.181 milliárd), a negyediken a Barcelona (1 milliárd), az ötödiken pedig a Bayern München (990 millió) áll, az első tízben szerepel a Chelsea, a Liverpool és a Milan is.

A 20 legértékesebb klub átlagos értéke 8,5 százalékkal csökkent az utóbbi évben a gazdasági válság hatására. Néhány egyesület növekedést tudott felmutatni: a Juventus és a Marseille 9 százalékkal többet ér, mint egy évvel korábban.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×