eur:
389.13
usd:
361.43
bux:
68128.34
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A vécében várakoztatták a magyar válogatott futballistát

Mintegy fél óráig a vécében fagyoskodott Buzsáky Ákos a csapata, a Queens Park Rangers hétfői veresége után, ugyanis nem tudott bejutni az öltözőbe.

A remek idénykezdet után megtorpant a QPR, legutóbbi négy meccséből hármat elveszített, így messze került a feljutást jelentő helyektől az angol másodosztályban.

Hétfőn a Watford otthonában kapott ki a londoni együttes 3-1-re, Buzsáky Ákos az utolsó negyedórára állt be, de segíteni nem tudott a csapatán.

Az újabb vereség után a QPR edzője, Jim Magilton alapos fejmosásban részesítette a játékosait az öltözőben, ám erről Buzsáky lemaradt. A válogatott középpályás a brit lapok szerint fél órát fagyoskodott a stadion nyilvános vécéjében - más források szerint a lelátó aljában -, mert nem tudott bejutni az öltözőbe. A játékosnak a meccsfelszerelésében kellett várakoznia, így elképzelhető, hogy összeszedett egy megfázást a hűvös watfordi estében.

A brit sajtó szerint a magyar középpályás nem érzi jól magát a klubnál, mivel nem a számára legjobb poszton szerepel, és új csapathoz vágyik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×