eur:
392.84
usd:
367.89
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Egervári: A töretlen győzni akarás viszi előre a csapatot

Megérdemelten nyert a magyar U21-es labdarúgó-válogatott az olaszok ellen - mondta Egervári Sándor. A szövetségi edző szerint jól összeszoktak a régiek és újak, az olaszok pedig nem számítottak arra, hogy ilyen okosan játszik majd a magyar együttes.

Nagyszerű volt látni a közönségen és a játékosokon is, hogy egy közös sportélményt éltek meg, és valószínűleg feledhetetlen lesz számukra - mondta az olaszok elleni győzelem után Egervári Sándor.

Az olimpiai válogatott szövetségi edzője kiemelte: jó volt látni a hitet a játékosokon, akik egész héten nagyon várták a meccset, és meg tudtak felelni a velük szemben támasztott elvárásoknak és önmaguknak is.

A töretlen győzni akarás viszi a csapatot előre - hangsúlyozta Egervári Sándor, aki elismerte, voltak időszakok, amelyekben nem a magyarok akarata érvényesült, de szerencsére az olaszok kihagyták a helyzeteket. Mi egységesen futballoztunk, és végül megérdemelten nyertünk a jó nevekből álló olaszok ellen - tette hozzá.

Az edző szerint nagyon jól összeszoktak a régiek és újak, az olaszok nem számítottak arra, hogy ilyen okosan játszik majd a magyar alakulat. Kellemes meglepetést szerzett ez a korosztály, szép jövő előtt áll, sokan már közel vannak a felnőtt válogatott szintjéhez - vélekedett Egervári Sándor.

Koman: Csapatmunkában múltuk felül az olaszokat

Az első gól szerzője, Németh Krisztián azt mondta, reméli, hogy az olaszok egy életre megtanulták a nevét, mivel az U20-as vb-n is betalált a kapujukba. A csatárt le kellett cserélni, ám még nem tudni pontosan, milyen mértékű sérülést szenvedett, de az biztos, hogy a bokája nem tört el.


Koman Vladimir szerint egy szervezett, remek ellenfelet győztek le megérdemeélten. A középpályás azt mondta jó színvonalú, jó iramú meccs volt, főleg az első félidőben, a magyar csapat pedig nagyon jól kezdett.

Beigazolódott, amit előzetesen mondtak, vagyis az, hogy az olaszok egyénileg nagyon jók, de talán csapatként nem működnek annyira, hiszen éppen csapatmunkában múlták felül őket - tette hozzá a második gól szerzője.

A második félidő elején kicsit talán leültünk, de nagyon jót tettek a cserék a csapatnak, nagy lendületet adtak. Megérdemelten nyertünk, és szeretném megköszönni a szurkolóknak a buzdítást, plusz löketet adtak nekünk - emelte ki a Bari légiósa.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Felbolydult a teljes Közel-Kelet – Most szabadul csak el igazán a káosz?

Felbolydult a teljes Közel-Kelet – Most szabadul csak el igazán a káosz?

Irán szombaton támadást intézett Izrael területe ellen, amely új szintre emelte a két ország között dúló konfliktust. A rakétacsapás nem okozott jelentős károkat zsidó állam számára, viszont Jeruzsálemben már eldönthették, hogy nem hagyják megtorlás nélkül az eseményeket. Egy ilyen lépés viszont könnyen kiterjedt háborúvá fajulhat, amely egy csomó országot magával ránthat a Közel-Keleten. Elemzésünkben azt nézzük meg, hogy melyik fél pontosan ki(k)re számíthat egy elharapódzó háború esetén.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×