eur:
393.83
usd:
365.36
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Talmácsi jövőre a Moto 2-ben folytatja

A gyorsaságimotoros-világbajnokságon az idén a MotoGP-ben szereplő Talmácsi Gábor jövőre a 250 köbcentit felváltó Moto 2 kategóriában folytatja a versenyzést.

A magyar versenyző nem hosszabbította meg szerződését a Scot Hondával. "Technikai részletekben nem tudtunk megegyezni Gábor jelenlegi csapatával. Többek között azt kértük, hogy jövőre biztosítsanak a számára egy kizárólag vele foglalkozó mérnököt, ám a Honda Scot a gazdasági válságra hivatkozva továbbra is négy pilótát kiszolgáló technikust tudna a rendelkezésünkre bocsátani" - fejtette ki.

Favaro elmondta, hogy a csapat a tesztelési lehetőségek bővítésében sem tudott megfelelő segítséget ígérni.
"Olyan csapatot keresünk Gábor számára, amelynél ismét gyári pilóta lehet, hiszen korábban így kiemelkedő sikereket ért el" - tette hozzá.

Az MTI úgy tudja, hogy a 28 esztendős magyar versenyző Apriliával folytatja pályafutását. Talmácsi 2007-ben világbajnoki címet, 2008-ban pedig bronzérmet nyert a 125 kcm-es kategóriában gyári Apriliával, 2005-ben pedig egy KTM nyergében lett szintén bronzérmes a gyorsaságimotoros-világbajnokságon.

Pénteken a vb zárófutamának, a Valenciai Nagydíjnak a szabadedzéseit bonyolították le: a Talmácsi a MotoGP-ben a 17. időt érte el, míg a negyedliteresek között szereplő Németh Balázs a 20. lett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×