eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

"A Puskás Stadion alkalmatlan BL-csoportmeccs megrendezésére!"

A Puskás Ferenc Stadion nem alkalmas Bajnokok Ligája-mérkőzés megrendezésére, kevés a beléptető kapu, ezért is tartott sokáig a Levszki Szófia és a Lyon elleni meccsekre a bejutás - mondta az InfoRádiónak a Debrecen labdarúgócsapatának biztonsági igazgatója. Képíró János kiemelte: a jövő heti Fiorentina elleni meccsen újabb kordonokkal és beléptető kapukkal próbálják megkönnyíteni a szurkolók érkezését.

A Puskás Ferenc Stadion alkalmatlan BL-csoportmeccs megrendezésére - ismerte el az InfoRádió kérdésére a DVSC labdarúgó-csapatának biztonsági igazgatója. Képíró János kifejtette: kevés a beléptető kapu, a szektorkapu és az elválasztó, nincs elég WC, valamint parkoló és a szurkolók kiszolgálását segítő helyiség.

A Levszki Szófia elleni selejtezőn és a Lyon elleni csoportmeccsen tulajdonosi döntés alapján kevés volt a biztonsági személyzet létszáma, ez pedig leginkább a beléptetésnél okozott gondot - emelte ki az igazgató.

Képíró János hangsúlyozta: levonták a tanulságot, így a jövő heti, Fiorentina elleni meccsre már legyártattak megosztó kordonokat, emellett több lesz a beléptető kapu és megduplázzák a biztonsági személyzetet is.

A debreceniek biztonsági igazgatója megjegyezte, igaz, hogy biztonsági őrnek nem lenne szabad felemelnie a hangját, de a szurkolónak sem, és a külföldi stadionokban a drukkerek is türelmesebbek és segítőkészebbek.

Mivel jövő kedden csapadékos idő várható, a Fiorentina ellen lehet esernyőt vinni a stadionba, de csak olyat, aminek nincs 10-15 centiméteres fém hegye.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×