eur:
394.08
usd:
365.23
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Eto'o és Ibrahimovic is góllal szomorítaná volt csapatát

A Debrecen bemutatkozása mellett további hét mérkőzést rendeznek szerdán a labdarúgó BL csoportkörében. A címvédő Barcelona az Inter vendégeként lép pályára egy pikánsnak ígérkező találkozón.

Már a Bajnokok Ligája első fordulójában szuperrangadót rendeznek: az Inter-Barcelona találkozón a sorozat két óriási esélyese csap össze. A meccsnek külön pikantériát ad, hogy Zlatan Ibrahimovicot és Samuel Eto'ót éppen a nyáron cserélte el a két együttes.

A kameruni csatárt külön bizonyítási vágy hajtja, hiszen nyáron kritizálta őt Josep Guardiola, a címvédő trénere. "Barcelonai karrierem során végig azt tettem, amit kértek tőlem, sohasem tagadtam meg semmit, mindig segítettem másoknak. Mindig elkötelezetten játszom, és ezt meg is mutatom szerdán"- üzent korábbi trénerének Eto'o.

A milánói kék-feketék edzője, José Mourinho azt mondta, egy nagy öleléssel fogja fogadni Zlatan Ibrahimovicot, míg a svéd csatár mindenképp gólt akar szerezni volt együttese ellen.

Az olaszoknál Dejan Stankovics és Christian Chivu visszatérhet, míg Esteban Cambiasso elkezdte az edzéseket, de játékára még nincs esély. A címvédő katalán együttesből a csapatkapitány, Carles Puyol kimaradhat sérülés miatt, így a védelembe Rafa Marquez kerülhet.

A szerdai program:

E csoport
Liverpool-Debrecen
Lyon-Fiorentina
F csoport
Inter-Barcelona
Dinamo Kijev-Rubin Kazany
G csoport
Stuttgart-Rangers
Sevilla-Unirea Urziceni
H csoport
Olympiakosz-AZ Alkmaar
Standard Liege-Arsenal

Valamennyi mérkőzés 20:45-kor kezdődik.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×