INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Halmosi: "Ilyen góllal csak mi tudunk kikapni"

Infostart / InfoRádió
Ilyen balszerencsés góllal is csak a magyar válogatott kaphat ki - mondta az InfoRádiónak Halmosi Péter a svédek ellen a hajrában 2-1-re elveszített világbajnoki selejtező után. Hozzátette: a portugálok ellen másként kell készülni, mint a svédek ellen. Juhász Roland arról beszélt, bordasérülése elleni játszani szeretne a szerdai selejtezőn.

Sokkos állapotban vagyok, nem találom a szavakat - mondta Halmosi Péter, a magyar válogatott játékosa közvetlenül a Svédországtól elszenvedett 2-1-es vereség után.

A Hull légiósa szerint az első félidőben sem játszott rosszul a magyar csapat, de az egyenlítő gól kellett ahhoz, hogy magukra találjanak és átvegyék az irányítást.

Halmosi Péter a svédek utolsó percben szerzett győztes találatáról azt mondta: "ilyen góllal csak mi tudunk kikapni".

A szerdai, portugálok ellen selejtező Halmosi Péter szerint teljesen más meccs lesz, mivel a luzitánok más típusú focit játszanak.

Juhász játszani akar

Juhász Rolandot a második félidőben le kellett cserélni bordasérülése miatt. A védő a meccs után azt mondta, a félidőben injekciót is kapott, ám ez sem segített, és a mélyebb levegővételeknél és a hirtelen fordulásoknál fájdalmat érzett. Hozzátette: a sérülésre valamilyen megoldást kell találni, mert mindenképp játszani szeretne a portugálok ellen.

Az biztos, hogy Gera Zoltán az eltiltása miatt nem játszhat a szerdai mérkőzésen, és kérdéses a sérüléssel bajlódó Rudolf Gergely szereplése is.A címlapról ajánljuk