eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Kovács Katalin lemaradt a dobogóról

Az aranyesélyesnek tartott Kovács Katalin a negyedik helyen végzett a női kajak egyesek 500 méteres futamában a pekingi olimpián. A versenyt az ukrán Anna Oszipenko-Radomszka nyerte.

Kiválóan rajtolt a 23-szoros világbajnok magyar klasszis, és az első méterek után az élre állt. Kovács Katalinnal a 44 éves olasz Josefa Idem és az ukrán Anna Oszipenko-Radomszka tartotta a lépést, míg a német Katrin Wagner-Augustin a mezőnyben haladt ugrásra készen.

Féltávnál a magyar sportoló vezetett, de ezt követően hatalmas hajrába kezdett Idem és Oszipenko-Radomszka, Kovács pedig nem tudott rákapcsolni.

Az utolsó métereken a német versenyző is elment Kovács mellett, aki képtelen volt újítani.

A végső csapások az ukrán sportolónak sikerültek a legjobban, így centiméterekkel megelőzte Idemet, míg Kovács a bronzért vívott párharcban is alulmaradt német riválisával szemben, és végül negyedik lett.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). A belügyminisztérium által közzétett, az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most. Ugyanakkor a legnagyobb vesztes Karl Nehammer kancellár pártja, az Osztrák Néppárt (ÖVP). Végeredmény késő estére várható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×