eur:
388.88
usd:
360.82
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

Real Madrid: Schuster unja a Ronaldo-ügyet, van der Vaartot akarja

Elege van a Cristiano Ronaldo szerződtetése körüli huzavonából Bernd Schusternek, a Real Madrid labdarúgócsapatát irányító trénernek. Schuster lapértesülések szerint inkább a holland Rafael van der Vaartot követeli csapatába, akitől 13 millióért hajlandó "megszabadulni" jelenlegi egyesülete, a német Hamburger SV.

"Ronaldo leigazolása már a klubvezetők megszállottságává vált, és teljesen megbénítja az egyéb vásárlási terveket. Ennek az ügynek még az Európa-bajnokság előtt a végére kellett volna járni. Vannak további kiszemeltjeink, de ahogy megy az idő, úgy lesz egyre nehezebb megszerezni őket" - fakadt ki a német mester a királyi gárda ausztriai edzőtáborában, hozzátéve: megérti manchesteri kollégája, Sir Alex Ferguson dühét, hiszen senki sem veszít el szívesen egy világklasszis játékost.

Az MU portugál csatáráért legutóbb 85 millió eurót kínáltak a fővárosiak, a tárgyalások mégis holtpontra jutottak.

A 48 éves Schuster lapértesülések szerint inkább a holland Rafael van der Vaartot követeli csapatába, akitől 13 millióért hajlandó "megszabadulni" jelenlegi egyesülete, a német Hamburger SV.

Címlapról ajánljuk

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×