eur:
388.99
usd:
363.57
bux:
68271.65
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Massa indulhat az élről Monte-Carlóban

A Ferrari sajátította ki az első sort a Forma-1-es Monacói Nagydíj rajtrácsán. Az első helyet a brazil Felipe Massa szerezte meg a címvédő finn Kimi Raikkönen és az angol Lewis Hamilton (McLaren) előtt.

Az első három versenyző 52 ezreden belül volt. A negyedik helyről a finn Heikki Kovalainen (McLaren) rajtolhat vasárnap délután két órakor.

Az időmérő edzés mindhárom szakaszában Massa volt a leggyorsabb, és az elmúlt hetek remeklése után újabb pole pozíciót szerzett. Monacóban ez egy fél győzelemmel ér fel, de továbbra is bizonytalan, hogy ezúttal lesz-e eső a futam alatt. A pilóták egy része már így is a vizes pályára alkalmas beállítással vágott neki a kvalifikációnak.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×