eur:
389.69
usd:
363.58
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kirúgták a Chelsea menedzserét

Valósnak bizonyult a Sun című lap értesülése: menesztették a Chelsea vezetőedzői posztjáról Avram Grantot. A Premier League-ben szereplő klub közölte, "ma szerződést bontottak" a trénerrel.

Az 53 éves edző szeptemberben váltotta a portugál José Mourinhót a kispadon, és csapatával a Manchester United mögött ezüstérmet szerzett az angol bajnokságban, elbukta a Liga Kupa-döntőt a Tottenhammel szemben, majd alulmaradt a Bajnokok Ligája fináléjában is, miután együttese tizenegyes-párbajban kikapott az MU-tól.

A Sun a szombati számában beszámolt róla, hogy Grant elköszönt a Chelsea-től. A legnagyobb brit tömeglap azt írta, hogy az izraeli menedzser előző nap "érzelmes búcsút vett a csapat sztárjaitól", mivel felkészült menesztésére.

A beszámoló szerint "kínos" helyzetbe hozta a Chelsea milliárdos orosz tulajdonosát, Roman Abramovicsot, hogy a csapat Moszkvában, az ő otthonában vesztette el a Bajnokok Ligája-döntőt.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×