eur:
388.51
usd:
360.8
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Kevés a hotelszoba, így a BL-döntő után azonnal hazaküldik a drukkereket

Csak néhány órára engedik Oroszországba a Bajnokok Ligájának döntőjére érkező brit szurkolókat, és a meccs után azonnal hazaküldik őket - így döntöttek a moszkvai városi közgyűlés illetékesei.

Alekszej Szorokin, a rendezvény koordinátora elmondta: május 21-én a Manchester United-Chelsea mérkőzés után azonnal haza kell menniük a szurkolóknak. Főként a brit szurkolók huligánkodásától tartanak, de nincs is Moszkvában elég szállodai szoba.

A döntés után a brit szurkolók 90 százaléka nem tölt majd egyetlen éjszakát sem az orosz fővárosban.

A rajongók - akik várhatóan egyszerűsített eljárásban kapnak majd vízumot, de még az is lehet, hogy vízum nélkül utazhatnak - charterjáratokkal a délelőtti órákban érkeznek meg, a két csapat hívei más-más repülőtérre. Onnan 900 autóbusz egyenesen a Luzsnyiki stadionba viszi őket, ahol a helyi éttermekben, bárokban ehetnek valamit, majd a meccs után újra a buszokba ültetik és kiviszik a repülőgépekhez a szurkolókat.

A kommentárok szerint a terv első pillantásra nem látszik rossznak, de végrehajtásához 250 repülőgépre és közel ezer autóbuszra, valamint tartós szerencsére van szükség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×