eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Nyári nagytakarítás a Liverpoolnál

Miután a Liverpool szerdán drámai csatában kikapott a Chelsea-től a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében, eldőlt, hogy a csapat idén sem nyer semmit. Rafael Benítez menedzser már a nyári átalakításokat tervezi, noha az ő maradása sem biztos.

Több, korábban meghatározó játékost is elküld a nyáron a Liverpooltól Rafael Benítez menedzser, miután sorozatban második idényében marad trófea nélkül.

A válogatott csatárt, Peter Crouchot az Aston Villa várja tárt karokkal, míg a Chelsea elleni első meccsen öngólt fejelő John Arne Riise is a birminghami klubnál köthet ki.

A spanyol menedzser nem marasztalja Jermaine Pennantot, míg a szinte állandóan sérülésekkel küzdő Harry Kewellnek a klub nem kínált új szerződést. Az ausztrál labdarúgó heti 70 ezer fontot keresett, annak ellenére, hogy idén mindössze 13-szor lépett pályára.

A legmagasabb összeget Benítez honfitársáért, Xabi Alonsóért kaphatja, akit a Real Madrid és a Barcelona is szívesen látna. A spanyol válogatott középpályás árát 12 millió fontra becsülik.

Rafael Benítez nagy átalakítási tervei ellenére korántsem biztos, hogy ő marad a Liverpool edzője. Korábban kiderült, hogy a csapat vezetősége tárgyalt Jürgen Klinsmann-nal is, ám a német szakember végül a Bayern München kispadjára ül le.

A spanyol tréner jövője nagyban függ attól is, hogy az érdeklődő dubaji konzorcium megveszi-e a klubot, vagy az marad a két amerikai üzletember, Tom Hicks és George Gillett kezében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×