eur:
389.33
usd:
362.78
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Csodás gyógyulás: Ronaldo még az idén visszatérhet

Gyors visszatérésben reménykedik Ronaldo; a Milan februárban súlyosan megsérült brazil sztárja abban bízik, hogy még ebben az évben újra játszhat.

Amikor Ronaldo februárban megsérült a Livorno elleni mérkőzésen, sokan attól tartottak, hogy nem fog tudni újra focizni. A brazil sztárnak a bal térdében szakadt el egy ínszalag február 13-án, és másnap Párizsban már meg is műtötték.

Az operáció jól sikerült, és a gyógyulás is a vártnál gyorsabb, így a Fenomén immár tele van bizakodással sportpályafutását illetően.

A 31 éves sztár a Globo című brazil lapnak adott interjúban jelenlegi és egykori csapattársainak is megköszönte a támogatást és a bíztatást. Különösen Romariónak hálás - mondta.

"Nagyon sokat tanultam tőle. Minden sportolónál eljön az az idő, amikor abba kell hagynia, de én még nem tartok itt" - tette hozzá.

Az AC Milan orvosára, Jean Pierre Meerssemanra is mély benyomást tett Ronaldo gyors gyógyulása. "Eleinte úgy számoltunk, hogy legalánn kilenc hónapot ki kell hagynia, de titokban mindig bíztunk abban, hogy elég lesz hét hónap is" - nyilatkozta a Kiss Kiss Rádiónak az orvos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×