eur:
390.67
usd:
366.13
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Hiddink és Gerrard a Chelsea-hez tart?

Két fronton is megerősítené csapatát a Chelsea orosz tulajdonosa. Roman Abramovics ismét megpróbálja elcsábítani a Liverpool kapitányát, Steven Gerrardot, míg az orosz válogatott éléről Londonba vezényelné át Guus Hiddinket.

Avram Grant, a Chelsea izraeli menedzsere ismét aggódhat jövője miatt, ugyanis hiába a jó szereplés a Kékekkel, újra felvetődött, hogy Guus Hiddink veszi át a londoni együttes irányítását.

Guus Hiddinknek a nyári Európa-bajnokság után lejár a szerződése az orosz válogatott élén, és ugyan kontraktusa egyik kitétele alapján két évvel meghosszabbítható a megállapodás, Roman Abramovics kész megvétózni ezt a lépést.

A Chelsea milliárdos tulajdonosa állja ugyanis a holland szakember kapitányi fizetésének jelentős részét, így beleszólhat Hiddink jövőjébe is.

Hollandiai források szerint a 62 éves tréner orosz szövetségi kapitányi jövője kétséges, ugyanis Abramovics megakadályozta a szerződéshosszabbítást, mert a Chelsea élén látná szívesen a rutinos trénert.

Lapinformációk szerint az orosz tulajdonos nem elégedett Grant taktikai húzásaival, hiába ígért az izraeli szórakoztató játékot, ebből nem valósult meg semmi.

A menedzser a keddi, Liverpool elleni BL-elődöntő után ül le tárgyalni Abramoviccsal, és hajlik arra, hogy 5 millió fontos végkielégítés fejében elhagyja a Stamford Bridge-et, noha Abramovics további feladatokat is adna neki a klubnál.

Az orosz tulajdonos közben a csapat megerősítésén is fáradozik, és ismét harcba száll Steven Gerrard megszerzéséért. A Liverpool csapatkapitánya 2004-ben és 2005-ben is közel volt ahhoz, hogy a vörös mezt kékre cserélje, ám klubja BL-diadala után hűségesküt fogadott a Mersey-partiaknak.

A középpályás leigazolását akkor szorgalmaznák különösen, ha Frank Lampard a nyáron elhagyja a Chelsea-t.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×