eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Összejöhet a tavalyi döntő visszavágója a Magyar Kupában

Péntek délelőtt kisorsolták a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének párosítását.

A címvédő Budapest Honvéd a Kaposvárral, míg a másodosztályú Integrál DAC a bajnoki címvédő Debrecennel találkozik.

Ez egyben azt is jelenti, hogy összejöhet a tavalyi döntő visszavágója, akkor ugyanis a Honvéd büntetőkkel győzte le a DVSC-t.

Az első mérkőzéseket április 1-jén és 2-án, a visszavágókat 8-án és 9-én rendezik.

A Ligakupában Siófok-Debrecen és MTK-Győr elődöntőket rendeznek. A sorsolás alapján utóbbi párharc győztese lesz a pályaválasztó a fináléban, ahol az első találkozót április 26-án, a visszavágót egy héttel később játsszák.

Az úgynevezett nagydöntőben az őszi nyertes Fehérvár lesz a pályaválasztó, itt az első meccsre május 14-én kerül sor, a visszavágó egy héttel később lesz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×