eur:
393.35
usd:
367.97
bux:
65878.92
2024. április 24. szerda György

Várhidi: "Nem tudtuk hozni a kellő szintet"

Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a szlovénok elleni szerdai 1-0-s vereség főként annak tudható be, hogy több kulcsjátékos hiányzott, akiket nem sikerült megfelelően pótolni.

"A mai magyar válogatott Gera és Hajnal nélkül nehezen létezik" - kezdte értékelését a mérkőzés után a szakember.

A hiányzók miatt Várhidi Péter úgy döntött, hogy 4-3-2-1-es hadrendben küldi pályára a válogatottat. A kényszer-átszervezést főleg a támadójáték sínylette meg, az egy ék és az őt támogató két támadó középpályás nem tudott veszélyt teremteni. A zalaegerszegi találkozót Mirnes Sisic 59. percben lőtt gólja döntötte el az.

"Sok variációt kipróbáltunk, biztonságosabb felállásban kezdtünk, de ez nem működött, mert bár védekezésben stabilak voltunk, helyzeteket nem tudtunk teremteni. Ezután megpróbáltunk átállni szokásos hadrendünkre, Tisza becserélésével igyekeztem javítani a játékunk minőségén, de sajnos a sérüléssel bajlódó Buzsáky nem tudott sokat hozzátenni a csapat teljesítményéhez. Ezután kockáztattunk, játszottunk négy csatárral is, ám teljesítményünk nem érte el a kívánt mércét. A nemzetközi porond sokkal jobb játékot kíván, ezúttal, kulcsembereink hiánya miatt nem tudtuk hozni a kellő szintet" - mondta Várhidi.

A válogatott legközelebb május 24-én a görögökkel találkozik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×