eur:
390.3
usd:
364.42
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

"Kimi Räikkönen nem dőlhet hátra nyugodtan"

Wéber Gábor Forma-1-es szakkommentátor szerint a 2008-as szezon is a Ferrari és a McLaren csatájáról szól majd. Az idény jövő hétvégén Melbourne-ben kezdődik, és november elején Brazíliában ér véget.

A címvédő Kimi Räikönnen az idei Forma-1-es szezon favoritja, de a Ferrari finn versenyzője nem dőlhet hátra nyugodtan - mondta Wéber Gábor szakkommentátor.

A magyar F1Racing magazin főszerkesztője az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában hozzátette, hogy a Ferrari versenyzőjétől immár elvárják, hogy megszerezze a világbajnoki címet, de ez korántsem lesz egyszerű.

Sok jel szerint erősebb éve lehet a világbajnok finn pilótának, és várhatóan a Ferrari is megbízhatóbb lesz, mint tavaly, de azt nem lehet mondani, hogy lefutott a világbajnokság - emelte ki Wéber Gábor.

Kifejtette: azt sem szabad elfelejteni, hogy az immár egy év tapasztalatával rendelkező Lewis Hamilton lesz Kimi Räikönnen ellenfele.

A McLaren a brit pilóta köré fog épülni, és egy Hamilton-csapat lesz Kovalainen segítségével - tette hozzá.

A 2008-as szezon is a Ferrari és a McLaren csatájáról szól majd, de más csapat nem szólhat bele a küzdelmekbe - emelte ki Wéber Gábor.

(A magyar F1Racing magazin főszerkesztőjével készült beszélgetést teljes terjedemében meghallgathatják vasárnap délután egy és két óra között az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában.)

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×