eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Mégsem jönnek Budapestre az argentin sztárok

Az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) keddi bejelentése szerint a világranglistán éllovas válogatott június 4-én Mexikó ellen lép pályára. Ugyanakkor erre az időpontra volt lekötve a magyarok elleni budapesti fellépés is.

Az AFA honlapján található hír szerint Argentína két felkészülési mérkőzést játszik júniusban: 4-én San Diegóban Mexikó, négy nappal később pedig New Yorkban az Egyesült Államok lesz az ellenfél.

A Magyar Labdarúgó Szövetség január 30-án jelentette be, hogy május 31-én a horvátokkal, június 4-én pedig az argentinokkal mérkőzik Várhidi Péter együttese.

Az MTI úgy tudja, Erdős László, a mérkőzést szervező cég ügyvezetője jelenleg Argentínában tárgyal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×