eur:
392.7
usd:
366.09
bux:
66868.48
2024. április 25. csütörtök Márk

A Fenerbahce a hajrában mentett pontot Moszkvában

A CSZKA Moszkva hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Fenerbahce együttesével a labdarúgó Bajnokok Ligája G csoportjának 2. fordulójában.

Az első fordulóban az Intert is legyőző török csapat Alex góljával került előnybe Moszkvában: a brazil játékos egy óriási védelmi hibát használt ki szemfülesen.

A hazaiak a szünet után négy perc alatt fordítani tudtak. A 49. percben Krasic szólója után talált a kapuba, majd négy perccel később Vagner Love büntetőből volt eredményes.

A CSZKA nem ült rá a vezetésre, bátran kitámadott, és újabb helyzeteket alakított ki, a Fenerbahce a hajrában mégis egyenlíteni tudott. Deivid távoli lövése Mandrikin hasa alatt jutott a hálóba.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 2. forduló, G csoport:
CSZKA Moszkva (orosz)-Fenerbahce (török) 2-2 (0-1)
Gól: Krasic (49.), Vagner Love (53., 11-esből), illetve Alex (9.), Deivid (85.)

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×