eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Mi lesz most Eto'o-val?

Samuel Eto'o nem szerződik az Arsenalhoz - jelentette ki a támadó jelenlegi klubjának, a Barcelonának az alelnöke, miután sokan már arról beszéltek: a kameruni játékos "helyet cserélhet" az angol klubtól a spanyol gárdához szerződő Thierry Henry-val.

Ferran Soriano leszögezte: a 26 éves klasszis marad Barcelonában, annak ellenére, hogy több, az angol első osztályban szereplő csapat, és az AC Milan is bejelentkezett érte.

"Maradni akar, és mi azt akarjuk, hogy maradjon" - közölte a spanyol csapat alelnöke.

Többen tudni vélték, hogy a Liverpool is érdeklődik a csatárért, akinek Barcelonában meggyűlt a baja edzőjével, a holland Frank Rijkaarddal, és csapattársával, Ronaldinhóval is.

Rijkaard nem megy sehová

Egyesek úgy gondolták, hogy az Arsenal edzője, Arsene Wenger követi Spanyolországba Thierry Henryt, és ő váltja majd Rijkaardot, akinek nem sikerült győzelemre vezetnie a bajnokságban a Barcelonát.

Ezeknek a találgatásoknak is véget vetett Ferran Soriano: "Sosem lehet tudni, a jövőben talán igen, de nem most. Van egy edzőnk, Frank Rijkaard, és nagyon jól megvagyunk vele. Reméljük, hogy még hosszú évekig velünk marad."

Címlapról ajánljuk

Időjárás: "halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel az áramkimaradásokra is"

Súlyos áradások, viharos szél és heves esőzések sújtják a hét végén Közép-Európa országait az előrejelzések szerint. Lengyelországban a hatóságok arra szólították fel a lakosokat, hogy halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel áramkimaradásokra is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Nyugdíjpénzek: röpködtek a 20% feletti hozamok, neked mennyit keresett a pénztárad?

Nyugdíjpénzek: röpködtek a 20% feletti hozamok, neked mennyit keresett a pénztárad?

Nem volt olyan a legnagyobb önkéntes- és magán-nyugdíjpénztári portfóliók között, amelyeknek ne nőtt volna a kezelt vagyona tavaly az MNB Aranykönyv friss számai szerint, ami leginkább a részvény- és tőkepiacok jó teljesítményének tudható be. Nem meglepő módon a pénztári hozamok rég nem látott magasságokba szöktek, csak úgy röpködtek a 20% feletti teljesítmények. Mindeközben a taglétszám mindkét pénztártípusnál csökken, és különösen aggasztó, hogy egyre kevesebb fiatal választja az öngondoskodásnak ezt a formáját. Erről a témáról bővebben is szó lesz a jövő heti Future of Finance konferenciánkon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×