eur:
396.24
usd:
359.75
bux:
71805.06
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Janics Natasa nem alkuszik?

Lapinformáció szerint a kétszeres olimpiai bajnok kajakos, Janics Natasa nem kíván visszatérni Fábiánné Rozsnyói Katalin csapatába. Az edző a keddi elnökségi ülésen azt mondta: ha a versenyző szerda délután három órakor megjelenik az edzésen, akkor folytathatják a közös felkészülést.

A Délmagyarország című lap információi szerint a kétszeres olimpiai bajnok kajakos Janics Natasa nem kíván visszatérni korábbi edzőjéhez, Fábiánné Rozsnyói Katalinhoz.

A lapban Janics Natasa klubja, a Démász-Szeged igazgatója azt mondta: a versenyzőt vőlegénye tájékoztatta telefonon. "Natasa a korábbi feltételekkel nem akar visszatérni Fábiánné csapatához, mivel úgy gondolja, Szegeden minden adott az ideális felkészüléshez" - mondta Petrovics Kálmán.

Janics Natasa és Fábiánné Rozsnyói Katalin viszonya a közelmúltban romlott meg, mert állítólag gondok adódtak a versenyző teljesítményével és hozzáállásával.

Az edző a keddi elnökségi ülésen azt mondta: ha a versenyző szerda délután három órakor megjelenik az edzésen, akkor folytathatják a közös felkészülést, más esetben ő a továbbiakban nem kíván foglalkozni a felkészítésével.

Janics Natasa jelenleg szülőfalujában, a vajdasági Bácskapalánkán pihen. A kajakos eddig 200 m egyesben kvalifikálta magát a júniusi spanyolországi Európa-bajnokságra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×