eur:
388.49
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Remek versenyen lett ötödik Talmácsi

Ötödik lett az éllovas Talmácsi Gábor a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros világbajnokság Török Nagydíján. Győzött az olasz Corsi a spanyol Olive és a japán Koyama előtt.

A rajt után Talmácsi Gábor a negyedik helyen maradt. A mezőny eleje nem tudott elszakadni az üldözőktől, néhány kör után az élen haladó Pasini motorja lelassult, Talmácsi Gábor pedig egy rövid időre még a vezetést is megszerezte.

Pasini ezúttal nem rögtön búcsúzott, de egyedül a pontszerzés maradhatott a célja az első két futam kudarca után, végül kiesett.

A betegséggel küszködő magyar versenyzőt nem sokkal később megelőzte csapattársa, a spanyol Faubel, aki viszont kénytelen volt átadni az első helyet Corsinak.

A verseny közepétől hatalmas adok-kapok zajlott az első hat-hét motoros között, minden körben többször is változott az állás, igaz, Talmácsi az első hely sorsába már nem tudott beleszólni.

Nem egyszer Pasini csapattársa, a spanyol Olive vezetett. Az Olive-Corsi kettős a hajrára elhúzott a riválisoktól, akik már csak a harmadik helyért küzdöttek.

Végül Corsi taktikázott jobban, Talmácsi Gábornak volt esélye a harmadik helyre, végül azonban a cseh Pesek is megelőzte, és csak az ötödik lett.

A magyar motoros az összetettben maradt az élen, előnye kilenc pont Faubellel és tíz Pesekkel szemben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×