eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Németh András: A nyugalom vonzott a Hypóhoz

Az elmúlt évek hajszája után nyugalomra vágyott Németh András, a Ferencváros és a magyar női kézilabda-válogatott szakvezetője, a tréner ezért fogadta el az osztrák Hypo Niederösterreich két évre szóló ajánlatát.

Olyan nyugalom van a Hypónál, ami számunkra megfoghatatlan - fogalmazott az InfoRádió Aréna című műsorában a szakember, aki úgy érzékelte, hogy az osztrák csapatnál mindenki profi munkát végez saját részterületén.

Németh András hangsúlyozta: nagy könnyebbséget jelent, hogy igazából csak a Bajnokok Ligája-küzdelmekre kell összpontosítania.

Szükségem volt rá, hogy csak egy dologra kelljen figyelnem, ez pedig a szakma - jelentette ki a tréner, akinek még a nyelvtanulás sincs ellenére, pedig korábban nem volt elragadtatva a német nyelvtől.

Németh Andrással párhuzamosan a csapathoz csatlakozik Kirsner Erika és Tóth Tímea is. A szakvezető úgy nyilatkozott, hogy nem ő vitte a két válogatott klasszist a Hypóhoz, de érhetően örül annak, hogy folytathatják a közös munkát.

A válogatottat is irányító mesteredző kitért arra is, hogy a magyar játékosok jól tudnak alkalmazkodni a Hypo módszereihez, amelyek a dán együttesekéhez képest sokkal közelebb állnak hozzájuk.

Németh András a nyáron 15 év után hagyja el az FTC-t.

(A szakvezetővel készült interjú ismétlését meghallgathatja vasárnap este hét és nyolc óra között az InfoRádió Aréna című másorában. A beszélgetést alább négy részben le is töltheti.)

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×