eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

A kapus gólja is kellett a Sevilla továbbjutásához

A Sevilla hatalmas csatában jutott be a labdarúgó UEFA Kupa negyeddöntőjébe. A címvédő spanyol együttes a nyolcaddöntő visszavágóján hosszabbításban 3-2-re nyert az ukrán Sahtar Donyeck otthonában.

Az első meccs 2-2-es döntetlenje után a visszavágó első félideje még nem hozott gólt. A második játékrészben Matuzalemnek bő három perc kellett a vezetés megszerzéséhez, de a hazaiak örömét gyorsan lelohasztotta Maresca.

A hajrában Elano juttatta vezetéshez a Sahtart, a 94. percben viszont a Sevilla kapusa, Palop egy fejesgóllal egyenlített, így következhetett a kétszer 15 perces ráadás, amelyben Chevanton kiharcolta a továbbjutást az andalúziai csapatnak.

Az utolsó francia csapat is búcsúzott

Az Espanyol az izraeli gólnélküli meccs után otthon 4-0-ra kiütötte a Maccabi Haifát.

A portugál Benfica 3-1-re nyert a vendég Paris Saint-Germain ellen, és 4:3-as összesítéssel búcsúztatta francia riválisát. A párizsiak kiesésével egytlen francia gárda sem maradt az európai kupaporondon.

Az Alkmaar hazai pályán 2-0-ra győzött a Newcastle United ellen. A
holland gárda 4:4-es összesítéssel, idegenben szerzett góljainak köszönhetően került a legjobb nyolc közé.

Egy nappal korábban a Werder Bremen, a Leverkusen, az Osasuna és a Tottenham biztosította helyét a negyeddöntőben, amelynek sorsolását 12 órától tartják Glasgow-ban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×