eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Sevcsenko: "ez egy szemétség!"

A Chelsea közleményben cáfolta, hogy az együttes csatára, Andrij Sevcsenko kritikus megjegyzéseket tett edzőjére és a klubra a német közszolgálati televízió honlapján megjelent interjúban - ugyanis az ukrán támadó nem is adott nyilatkozatot az említett médiumnak.

"Ez egy szemétség. Én sohasem nyilatkoztam a német website-nak és annak az újságírónak sem, aki ezeket a kitalációkat nekem tulajdonította" - reagált felháborodottan Andrij Sevcsenko.

A Chelsea hivatalos közleménye leszögezi: Sevcsenko hivatalosan csak a klub honlapján, saját oldalán, a Chelsea vagy a szponzorok által lebonyolított interjúkon, illetve a mérkőzések előtti és utáni hivatalos sajtótájékoztatókon ad interjút. A klub és a futballista is további lépéseket kíván tenni az ügyben.

Az állítólagos interjúban Sevcsenko arról beszélt, hogy igazából Roman Abramovics, és nem José Mourinho szorgalmazta leigazolását, emiatt konfliktus is támadt a tulajdonos és a menedzser között, míg ő a portugál tréner céltáblájává vált.

Mourinhót profinak és nagy taktikusnak nevezte az állítólagos interjúban a 2003-as aranylabdás, de hozzátette: volt már jobb edzője is. Az ukrán csatárnak tulajdonított interjúban szó esik arról is, hogy nem az igazi posztján szerepelt, így nehezen tudott beilleszkedni.

"Csak testben vagyok itt, lélekben nem. Nem bántam volna, ha januárban kölcsönadnak" - szerepelt az állítólagos interjúban, amely már nem is érhető el a német honlapon.

A tavaly nyáron 30 millió euróért szerződtetett ukrán támadó állítólagos elégedetlenségének híre már többször is felmerült, de az érintett mindig cáfolta, hogy rosszul érezné magát Londonban, és hangsúlyozta, hogy megküzd a helyéért és a szurkolók kegyeiért.

Címlapról ajánljuk
Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban
5-0

Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban

A magyar válogatott az első félidő után még „csak” egygólos hátrányban volt Düsseldorfban a németek ellen, ám a második játékrészben súlyos vereségbe szaladt bele. A Nemzetek Ligája 2024–2025-ös kiírásának első fordulójában: Németország–Magyarország 5-0.

Támadás az elektromos autók ellen: minden autós fizessen

A megtett kilométerek után fizessenek az autósok – ezt akarja a brit kormánytól egy közlekedési témákra szakosodott civilszervezet, az úgynevezett „nettó zéró” klímacéllal összefüggésben. A Campaign for Better Transport (Kampány a jobb közlekedésért) nevű, 50 éve működő lobbicsoport először csak az elektromos kocsikat említette, de gyorsan módosította ajánlását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Alaposan felborítják Kína riválisai az erőegyensúlyt: furcsa érdekegyezség alakult, ez pedig riadalmat kelthet Pekingben

Alaposan felborítják Kína riválisai az erőegyensúlyt: furcsa érdekegyezség alakult, ez pedig riadalmat kelthet Pekingben

Augusztus 30-án Vietnam és a Fülöp-szigetek megállapodott egymással a katonai és védelmi kapcsolatok elmélyítéséről. A felek abban is egyetértettek, hogy a jövőben fokozzák a tengeri biztonsági együttműködésüket. Phan Van Giang vietnami és Gilberto Teodoro Fülöp-szigeteki védelmi miniszterek azt is bejelentették, hogy még 2024-ben a védelmi kontaktus elmélyítéséről szándéknyilatkozatot kívánnak aláírni. A két távol-keleti ország közeledése komoly kérdéseket vet fel a feszült régióban, ahol persze mindegyik térségi nagyhatalomnak megvan erről a maga a véleménye.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×