eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Alonso kis híján a Ferrari tesztpilótája lett

A 2001-es szezon után nem sok választotta el a spanyol Fernando Alonsót attól, hogy a Ferrari teszpilótája legyen - ezt Jean Todt, a maranellóiak csapatfőnöke árulta el az Auto, Motor und Sport című lapnak adott interjújában.

A francia szakember elmondta, hogy minden bizonnyal Flavio Briatore ellenállásán bukott meg a megállapodás, később viszont már nem került szóba Alonso szerződtetése.

Jean Todt szerint az elmúlt szezonban a spanyol pilóta, a finn Kimi Raikkönen és a hétszeres világbajnok német Michael Schumacher volt a legjobb három versenyző.

A két fiatal képességeit azonos szintre helyezte Todt. A szerényebb Raikkönen azonban jóval szimpatikusabb volt számára Alonsónál, így a finn leigazolására összpontosítottak.

A McLarentől érkezett finnről Todt azt mondta: versenyzőként is jobban illik a Ferrarihoz, mint Alonso. Azt sem tartja problémának, hogy Raikkönen szeret szórakozni, mivel biztos abban, hogy náluk is elvégzi a szükséges feladatokat.

A Ferrari vezetője úgy véli, hogy az autó megbízhatatlansága miatt bukták el a tavalyi év világbajnoki címeit. Todt kijelentette, hogy az idei vébének is igen erős pilótapárossal vághatnak neki. Szerinte a brazil Felipe Massát - tehetsége és elszántsága ellenére - sokan még mindig nem értékelik kellőképpen.

Címlapról ajánljuk
Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Az extrém idei nyár után az esővíz megtartása és tárolása különösen fontossá vált. A Wavin Magyarország koncepciója szerint szemléletet kellene váltanunk, nem az a lényeg, hogy az esővizet minél gyorsabban elvezessük, hanem az, hogy amikor esik, akkor azt felfogjuk, tároljuk, és okosan, hosszabb idő alatt tudjuk felhasználni.

Vészjelzés a traumatológustól: olyan sérültek érkeznek, mint korábban soha

Az elektromos rollerek, gördeszkák, biciklik megjelenésével olyan sérülésekkel találkoznak a traumatológián, amelyekkel korábban soha – mondta az InfoRádióban Molitorisz Dániel. A traumatológus, gyermekortopéd szakorvos szerint a bukósisak viselése egyértelműen kötelező, de eséskor az egyéb védőfelszerelések is segíthetnek elkerülni a súlyos, olykor maradandó sérüléseket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:30
2024. szeptember 7. 15:38
×
×
×
×