eur:
394.46
usd:
370.32
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Kisteleki szerint eldurvult a választási harc

Kisteleki István ígérete szerint két héten belül lehet új szövetségi kapitánya a magyar labdarúgó-válogatottnak. A szövetség hétfőn megválasztott elnöke első sajtótájékoztatóján az eldurvult választási harcról és családja várható reakciójáról is beszélt.

"Az elmúlt hetek nagyon megerőltetőek voltak, többször felmerült bennem, hogy szükségem van-e erre" - mondta Kisteleki István.

Az MLSZ új elnöke megjegyezte, hogy a családját megfenyegették, az autóját megrongálták, nagyon eldurvult a választási harc.

"A közgyűlésen, amikor felajánlottam a lemondásom, rengetegen kértek, hogy gondoljam meg, mérlegeljek, mi lesz az UEFA-kongresszussal, az Eb-pályázattal, ha nincs elnöke az MLSZ-nek" - indokolt lépéseit a sportvezető.

Kisteleki hozzátette: otthon valószínűleg "kikap", de végül úgy döntött, nem teheti meg, hogy nem vállalom az elnökséget. Az eddigi ligaelnök azt mondta, hogy az elmúlt hetekben egyedül harcolt, ez pedig nagyon kifárasztotta.

"Úgy éreztem magam, mint lőlap a búcsúban, mindenki rám lőhetett. Bízom benne, hogy miután feláll az elnökség, a tagok támogatásával eredményesen tudom ellátni a munkám. Szeretném, ha pár hét múlva már nem az elnök személye, hanem a labdarúgás szolgáltatna témát a sajtónak" - fűzte hozzá.

Kisteleki István biztos benne, hogy nem támogatja mindenki, és már most szerveződik az ellenzék, de szerinte ezzel együtt kell élni. Azt ígérte: mindent megtesz azért, hogy két héten belül legyen szövetségi kapitánya a magyar válogatottnak és nyugodt körülmények között működjön a szövetség.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×