eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

Eltört Totti bokája

Francesco Totti, a bombaformában lévő Roma labdarúgócsapatának kapitánya bokatörést szenvedett az Empoli elleni, 1-0-ra megnyert olasz bajnoki mérkőzésen, így veszélybe került világbajnoki részvétele is.

Amennyire örülhettek a Roma szurkolói a délutáni sikernek, a rekordbeállításnak és az előrelépésnek, annyira aggódhatnak Francesco Totti súlyos sérülése miatt.

A Reuters brit hírügynökség beszámolója szerint Vanigli hetedik percben elkövetett rendkívül durva belépője nyomán maradt a földön Totti, akit azonnal le is cseréltek. Az első orvosi vizsgálatok szerint a válogatott irányítónak eltört a bokája, és megsérült a térdszalagja is, így legalább két hónapig nem játszhat.

A Farkasokat érzékenyen érinti Totti kiválása, hiszen jövő vasárnap a városi rivális Lazióval találkoznak, és esetleges újabb sikerükkel megdöntenék a Serie A leghosszabb győzelmi sorozatát, amelyet jelenleg négy csapat tart 10 mérkőzéssel.

A Romának az UEFA Kupában is hiányozni fog a játékmestere. Csütörtökön a 16 közé jutásért lép pályára hazai pályán a belga Bruges ellen. Az első találkozón 2-1-re nyert az olasz gárda, pedig több mint 60 percen át emberhátrányban futballozott.

Nemcsak a Roma szurkolói bánkódhatnak Olaszországban, hiszen a mostani sérüléssel veszélybe került Totti világbajnoki szereplése is.

Címlapról ajánljuk
A bronzéremért vívhat Muhari Eszter

A bronzéremért vívhat Muhari Eszter

Muhari Eszter a bronzéremért vívhat az észt Nelli Differt ellen a női párbajtőrvívók egyéni versenyében. A magyar vívónő a korábbiakban három ázsiai ellenfelet legyőzött, majd az elődöntőben 15-9-re kikapott a francia Auriane Mallótól.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tartott előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 27. 20:11
×
×
×
×