eur:
395
usd:
365.48
bux:
65377.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Nehéz futamba sorsolták a magyarokat

Nem kedvezett a magyaroknak a rövidpályás gyorskorcsolya-selejtezők sorsolása a torinói téli olimpia. A papírforma alapján az Európa-bajnoki negyedik Huszár Erika továbbjutására van a legnagyobb esély.

Nehéz futamokba sorsolták a torinói téli olimpia vasárnap esti programjában szereplő négy magyar rövidpályás gyorskorcsolyázót.

Férfi 1500 méteren Darázs Péter a világcsúcstartó dél-koreai An Hjun Szóval, a hazaiak egyik kedvencével, az Európa-bajnok Nicola Rodigarival, valamint a német Sebastian Prausszal együtt fut.

Knoch Viktor a címvédővel és egyben a sportág egyik legismertebb alakjával, az amerikai Apolo Anton Ohnóval, a japán Szuejosi Hajatóval, a holland Niels Kerstholttal és a szlovák Matus Uzakkal méri össze tudását.

Futamonként a legjobb három kerül a 18 közé. A hatos döntőt még vasárnap este megrendezik.

A zászlóvivő Darázs Rózsa, valamint Huszár Erika sincs könnyű helyzetben 500 méteren. Előbbi a kínai Fu Tien-jü és a japán Kamino Juka társaságában próbálja meg megszerezni a 16 közé jutáshoz szükséges első két hely valamelyikét.

Az Európa-bajnoki negyedik Huszár Erika négyfős csoportba került az észak-koreai Jun Jong Szuk, az amerikai Allison Baver és a hongkongi Han Jüe-huang mellé. Ebben a számban a negyed- és elődöntő, valamint a finálét szerdán lesz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×