eur:
393.1
usd:
367.2
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Nem jut könnyebb meccs Erdeinek

Német lapértesülések szerint májusban minden bizonnyal címegyesítő mérkőzésen lép kötelek közé Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet félnehézsúlyú világbajnoka. Az összecsapás Dámosy Zsolt menedzser szerint valószínűleg nem Magyarországon lesz.

A korábbi tervekkel ellentétben valószínűleg nem jut könnyebb mérkőzés Erdei Zsoltnak. A Hamburger Abendblatt értesülései szerint májusban minden bizonnyal címegyesítő mérkőzésen lép kötelek közé a Boksz Világszervezet félnehézsúlyú világbajnoka.

Erdei Zsolt riválisa május 6-án vagy 27-én a Boksz Világszövetség világbajnoka, a francia Fabrice Tiozzo lehet. A mérkőzés lehetséges helyszínei között a lap szerint Franciaország, Magyarország és Németország is szerepel.

Erdei Zsolt menedzsere, Dámosy Zsolt az InfoRádiónak úgy nyilatkozott, hogy Tiozzo csak egy a lehetséges ellenfelek közül, de kétségtelen, hogy a magyar bokszoló klubja, az Universum mihamarabb tető alá akarja hozni a címegyesítő összecsapást. Az ugyanakkor már korábban is biztosnak tűnt, hogy a gála május első vagy utolsó szombatján lesz.

A menedzser azt mondta: megfelelő helyszín hiányában igen kicsi az esély arra, hogy a mérkőzésnek Magyarország ad otthont. Dámosy Zsolt elismerte, hogy nem lenne a menedzselés csúcspontja, ha Franciaországban rendeznék a Tiozzo elleni meccset, mégis reális esély van rá. A franciák minden bizonnyal tárt karokkal várnák az Universumot és Erdei Zsoltot.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×