eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz

Eltűnt Sol Campbell

Szerda este óta semmit sem tudnak Sol Campbellről, az Arsenal futballistájáról. Az angol válogatott védőnek állítólag magánéleti problémái vannak.

Nyomtalanul eltűnt Sol Campbell. Az Arsenal futballistáját utoljára szerda este, a West Ham ellen 3-2-re elveszített angol bajnokin látták. A mérkőzésen Arsene Wenger vezetőedző a szünetben lecserélte a gyengén teljesítő hátvédet.

A válogatott játékos azonnal elhagyta a stadiont, azóta a csapatból senki sem találkozott vele, a csütörtöki és pénteki edzéseken nem jelent meg, telefonján nem lehet elérni, és a lakásában sem találták.

Campbellt meghívták Tony Blair miniszterelnöknek és Franz Beckenbauernek, a németországi világbajnokság szervezőbizottsági elnökének találkozójára, de a játékos nem vett részt az eseményen, és előzetesen sem jelezte távolmaradását.

Robert Pires azt mondta: annyi tudnak, hogy Campbellnek komoly magánéleti gondjai vannak. A francia középpályás hozzátette, hogy szívesen segítenének neki megoldani a gondokat.

Sol Campbell egy-két évvel ezelőtt még a Premier League egyik legjobb hátvédjének számított, de az utóbbi évben sokat volt sérült, így nem tudott megfelelő formába lendülni. Megbízható játékának hiányában az Arsenal is visszaesett: az elmúlt években sikert sikerre halmozó londoni gárda most csak a hatodik a tabellán, ráadásul mindkét nemzeti kupából kiesett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Több tízezren tüntettek Madrid utcáin a katalán szeparatisták amnesztiája ellen

Több tízezren tüntettek Madrid utcáin a katalán szeparatisták amnesztiája ellen

Több tízezren tüntettek vasárnap Madrid utcáin, tiltakozva a katalán tiltakozva a katalán függetlenségi pártok amnesztiakövetelése ellen a spanyol konzervatív Néppárt (PP) által szervezett megmozduláson. Alberto Núnez-Feijóo pártelnök a demonstráció során alkotmányellenesnek nevezte, hogy a korábban elítélt katalán szeparatisták amnesztiát kaphassanak, miután véleménye szerint a szavazók a júliusi parlamenti választásokon "nem az alkotmányos rend megváltoztatására voksoltak".

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×