eur:
395.8
usd:
366.89
bux:
65576.79
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Hodgson finn szövetségi kapitány lett

Roy Hodgsont nevezték ki a finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányává. A szakember korábbi terveivel ellentétben azonnal munkába is áll.

Az angol Roy Hodgson lett a finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az 58 éves szakember eredetileg csak augusztustól akarta vállalni a feladatot, de a helyi szövetség vezetői végül meggyőzték arról, hogy azonnal kezdje el a munkát. Hodgson így már szombaton, a Szaúd-Arábia elleni barátságos mérkőzésen bemutatkozik a finn kispadon.

A nemzeti együttest korábban irányító Antti Muurinent a sikertelenül megvívott világbajnoki selejtezők után menesztették.

Hodgson 1994-ben vébé-, két évvel később pedig Európa-bajnoki részvételt harcolt ki a svájci csapattal, az elmúlt év végéig pedig a norvég Viking Stavangert vezette. Korábban a Blackburnnél, az Internél és az Udinesénél is tevékenykedett, de volt az Egyesült Arab Emírségek szakvezetője is.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×