eur:
395.03
usd:
372.05
bux:
66385.52
2024. április 16. kedd Csongor

Ronaldinho újabb elismerést kapott

Ronaldinhót, a Barcelona brazil labdarúgóját választották az év sportolójává Latin-Amerikában. A Prensa Libre hírügynökség által szervezett szavazáson 135 médium állásfoglalása nyomán alakult ki a végeredmény.

Az idén aranylabdás, illetve a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség által is a legjobbnak tartott világbajnok csatár mögött Osleidys Menendez, a női gerelyhajítás kubai világcsúcstartója végzett a második, míg az argentinok klasszis kosárlabdázója, a San Antonióval NBA-győztes Manu Ginobili a harmadik helyen.
/>
/>A nők külön versenyében Menendez 2001 és 2004 után harmadszor bizonyult a legjobbnak. A csapatok mezőnyében a brazil labdarúgó-válogatott került az élre, megelőzve a 17 éven aluliak futball-vébéjén győztes mexikói alakulatot.
/>
/>A szavazások történetében Javier Sotomayor magasugró győzött a legtöbbször. A kubai atléta ötször (1988, 1989, 1992, 1993, 1994) végzett az élen.
/>

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken, és hogyan vágjunk bele az AI-projektekbe?  Egy teljes konferencianapon keresztül ezzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön április 23-án. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a nagyvállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. 7 szekció, több mint 40 előadó egy helyen!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×